Kereskedelem, értékesítés

Ingatlanreferens pozícióba munkatársat keresek Pécel és környékén

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Pécel és környéke
2018. 02. 21. 13:30
Jelentkezem

Simon Károly vagyok. 2016 óta vagyok a Duna House kötelékében, immáron a Péceli iroda értékesítési vezetőjeként dolgozom a körforgalomnál található irodánkban.

Értékesítőként kezdtem, mondhatjuk „zöldfülűként”. Fogalmam sem volt az ingatlan értékesítésről, bár a fiam lakásvásárlásánál már nagyon szimpatikus volt mindaz, amit az értékesítő hölgy, az érdekünkben tett. Általa sikerült megtalálnunk a megfelelő lakást, simán adásvételiznünk.

Mindig úgy gondoltam, ezek az emberek azok, akik minden házat eladnak, kedvesen mosolyognak és nagyon jól keresnek.

Én akartam, küzdöttem, mert munka nélkül nem lehet pénzt keresni! Tanultam, segítettem embereknek kijutni a túlterhelt hitelükből, megtalálni új otthonukat, mellettük állva, támaszt nyújtani jóban-rosszban!

Még mesélhetnék számos történetet, ami eddig velem történt itt.

Ez a szakma, nem egy „otthonülős”, kényelmes vállalkozás, itt küzdeni kell, segíteni és alázatosnak lenni, de néha keménynek, magabiztosnak és határozottnak.
Szerteágazó munka, aki fél tőle, bele se kezdjen, akit érdekel, Ő hívjon!

Ha érzed magadban az erőt, a kihívást és tudsz csapatban is gondolkodni, ha nem riaszt vissza az álmaidhoz vezető út, akkor tedd meg az első lépést: küldj nekem egy önéletrajzot, a többit megbeszéljük személyesen: simon.karoly@dh.hu

VÁLTSD VALÓRA ÁLMAID! NEKEM SIKERÜLT!

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.